Magsjuk bebis och det blir inget gym i morgon heller!!

Jaha, blev uppe hela natten med en magsjuk bebis ch kände direkt hur mina planer på träning sprack. Var doc ute i skidspåret igår... märkligt de där, när man berättar för folk att man går på LCHF så finns det som 2 läger.. det ena lägret säger - ååå jamen det är ju jätte bra, det har jag oxå gjort eller det gör jag oxå eller så säger de att jag känner någn som går på det.. MEN så finns det ju då de som är totalt anti.. man möts av kommentarer som - åå var försiktig, men så kan du ju inte leva, du måste äta kolhyderater när du tränar så mycket sm jag du gör. osv osv osv de bara maler på som några bättre vetande varelser, hahaha men det är ingen ide att ni lägger ner eran energi på att försöka övertala mig, för jag har betsämt mig.. och då är det så, SÅ DET SÅ!!! Har dock ingen som helst matlust i dag, när jag skulle ställa mig och laga mat så skulle jag först ge min magsjuke son lite mat. Jag hade honm på armen, då han spyr ut över hela mig och hela köksgolvet - å där försvann min matlust. Han babades och stoppades genast i säng å där ligger han nu. FY, DET ÄR SÅ ÄCKLIGT!!!

Sött och annat gott!

Då var den inköpt, då ska vi se vad Katrin zytomierska nu har hittat på. Jag ska göra glassen till i kväll och mumsa på medans min familj käkar chips och dipp och sonen får lördagsgodis . Jag har inte problem med det... Låt dom äta och ha de bra, jag har det mycket bättre hi hi hi :)) dags att gå nu, min 4 åring ska få tända ljusen helt själv i dag.. Det är stort..!!:)

I bilen..

Har suttit i bilen sedan kl 11.. Fy fasen vad det är drygt. Men 2 veckor i Oslo och hälsa på familjen har bara gjort gott för själen. Det är dock inte lätt att leva efter LCHF när man är där, men jag har varit duktig flicka. Men nu ska det bli jätte skönt att få komma tillbaka till gymmet :)

Kampen mot att ta tillbaka min kropp!

Då var andra barnet fött och vågen visar på +25 kg, alltså det är inte skoj, inte någonstans. Jag må ha fått världens goaste unge, men det hjälps ju inte när man känner sig som en fetlobba.. och när jag känner mig som en fetlobba så mår jag inte bra i mig själv och mår jag inte bra i mig själv så är jag ingen trevlig prick hemma. Jag har i alla fall lyckats gå ner så pass att jag har ca 8 kilo kvar.. har kommit igång med träning och kost som får mig att må som en prima ballerina. Kommer att lägga ut massa tips på gomat, allt hämtat från LCHF klubben. Det är en otroligt inspirerande klubb att vara med i, de hjälper mig massor. Stor kram till Katrin Zytomierska där, hon är fräck i munnen och det är precis det som jag behöver.. för fett är äckligt så är det bara.
 
På Lördag är det dags för gymmet - som jag har längtat. Jag ska köra helt slut på mig själv, underbart efter nästan 2 veckors uppehåll då vi varit i Oslo. Men hemfärd i morgon och gymmet på Lördag, de blir grejjer det :)

RSS 2.0